Aan de samenstelling van deze website is door Reliance Interim & Support veel zorg besteed. De informatie op deze website is echter uitsluitend bedoeld voor informatiedoeleinden en kan niet worden beschouwd als een vorm van dienstverlening of advies. Neemt u hiervoor contact op met Reliance Interim & Support. Alle dienstverlening wordt op basis van een overeenkomst van opdracht verricht waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn. Deze voorwaarden zijn geplaatst op de website en bevatten een beperking van aansprakelijkheid.

 

Reliance Interim & Support aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade als gevolg van of in verband met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Deze website kan hyperlinks bevatten die leiden naar websites van derden, die niet door Reliance Interim & Support worden gemaakt, bijgehouden en/of onderhouden. Reliance Interim & Support aanvaardt geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites.

 

Niets van deze website mag zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Reliance Interim & Support worden gebruikt of gereproduceerd.

Copyright 2016, Reliance Interim & Support | info@reliance-is.nl